L’Església Nova de Biniamar va acollir aquest esdeveniment amb la participació de vuit bodegues i una gran acollida de públic

L’Església Nova de Biniamar va acollir aquest dissabte l’esdeveniment ‘Vins a Biniamar’, en una primera edició en la qual s’hi va conjugar la cultura del vi, la música i la solidaritat.

Aquest esdeveniment va tenir una gran acceptació per part del públic amb un gran ambient i participació durant les quatre hores en què es va tenir obert el recinte. En aquest temps les vuit bodegues participants, quatre de les quals eren locals, varen servir més de 1.200 tasts de vins entre els presents.

Foren moltes les persones que se n’anaren amb una botella de vi, ja que l’entrada incloïa un val de descompte de 5 euros per la compra de vi dins el recinte. Les bodegues participants varen destacar el bon ambient i l’interès del públic en descobrir nous vins a més de l’encant de l’espai on es celebrava aquest esdeveniment.

La vetllada va comptar amb l’actuació musical del jove artista mallorquí Miquel Àngel. A més, la Fundació Joan XXIII es va encarregar d’oferir el seu càtering als presents i va vendre més de 300 tapes. Aquesta recaptació va tenir un caràcter solidari en favor de la tasca d’aquesta entitat per donar una cobertura a les persones amb discapacitat Intel.lectual.

Aquesta iniciativa forma part del compromís que manté l’Ajuntament de Selva amb la promoció económica del municipi.

La iniciativa ‘Vins a Biniamar’, organitzada per Som de Mallorca amb el patrocini de l’Ajuntament de Selva, comptava també amb el suport de Petits Cellers de Mallorca, la DO Binissalem, Quely, Can Soler i Formatges Son Jover.

Hi participaren els productors locals: 7103 Petit Celler, Família Vicens, Ses Rotes , Los Dos Caballeros, Bodega Sa Cabana, Can Gelat, Sangria Rita i Selva Vins.